Horaris i serveis del curs acadèmic 2022/23

Les biblioteques funcionen amb total normalitat i sense restriccions a causa de la pandèmia. Tot i això, mantenim les mesures preventives habituals contra la COVID-19 per tal de continuar oferint els serveis presencials en condicions de confiança i seguretat per a tothom.

A les biblioteques:

  • Cal mantenir una ventilació adequada a les biblioteques; les finestres i portes romandran obertes per a afavorir la ventilació creuada i permanent dels espais interiors.
  • Hi ha punts de desinfecció amb gel hidroalcohòlic, desinfectant i paper per a la neteja d’estris, equipaments, espais o llocs de lectura. Posa’t també gel hidroalcohòlic abans i després de consultar els llibres de les prestatgeries i mantén la distància de seguretat amb altres persones que també ho facin.
  • Fem préstec de llibresd’equipaments i d’ordinadors portàtils. A la web pots consultar la disponibilitat d’equips de les diferents biblioteques. A més del préstec ordinari, s’ha establert una modalitat de préstec de material tecnològic de llarga durada (ordinadors portàtils, mòdems USB i càmeres web), prèvia autorització del Vicerectorat d’Estudiants.

Recorda que la biblioteca t’ofereix també nombrosos serveis i recursos de forma no presencial a través de la web La biblioteca continua amb tu a casa.

Per mantenir-te actualitzat sobre els canvis i novetats de la biblioteca, consulta la nostra web, segueix les xarxes socials InstagramTwitter i Facebook i el blog de la biblioteca.

Per a més informació adreça’t al servei Deman@ la biblioteca respon.