Formació en línia Scopus

La Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT) i Elsevier organitzen un nou cicle de formació en línia sobre Scopus per donar a conèixer les novetats i actualitzacions de la base de dades. Es tracta de deu sessions independents programades entre els dies 12 i 16 de desembre.

Introducció a Scopus, cerca per matèria, mètriques, perfil d’autor i institucions, comparació de revistes i cerca avançada són alguns dels continguts que s’ofereixen. Podeu trobar la convocatòria completa i accedir a la inscripció fent clic aquí. La inscripció als cursos s’ha de fer necessàriament amb compte de correu institucional.

Per obtenir el certificat d’assistència s’han de contestar les qüestions que es plantegin durant les sessions a l’espai habilitat per fer-ho.

Per a més informació, Deman@, la biblioteca respon.