Horaris i serveis del curs acadèmic 2023-24

Us presentam la informació bàsica de les biblioteques quant a horaris i serveis.

  • L’horari d’obertura de les biblioteques del campus és de dilluns a divendres de 8.30 a 20.30 hores. La biblioteca de la Facultat de Medicina obre de 8 a 20 hores. Les biblioteques de la Seu de la UIB a Menorca i de la Seu de la UIB a Eivissa i Formentera tenen horaris diferents. Consultau en aquest enllaç els horaris especials durant les vacances i els caps de setmana en període d’exàmens.
  • Per comunicar-vos amb nosaltres, podeu contactar amb la vostra biblioteca i també amb el servei Deman@, la biblioteca respon, que atén consultes per WhatsApp (627 58 94 96) de dilluns a divendres de 9 a 20 hores.
  • Si necessitau un espai per estudiar i fer treballs amb companys, la biblioteca Gaspar Melchor de Jovellanos té cabines d’estudi (mínim 3 usuaris i màxim 8) i a la biblioteca Ramon Llull hi ha una sala de treball en grup.
  • A La Biblioteca de l’Estudiant hi ha un recull de vídeos i guies sobre els serveis de la biblioteca, la cerca d’informació acadèmica, l’elaboració de treballs, etc.
  • Si sou investigadors, trobareu els serveis que us oferim (acreditació i sexennis, publicació i difusió de treballs científics, ciència oberta, etc.) a La Biblioteca de l’Investigador.

Per a més informació, Deman@, la biblioteca respon