Horaris i serveis del curs acadèmic 2021/22

Aquest curs acadèmic continuem amb el condicionament d’espais a les biblioteques i l’establiment de mesures preventives per tal d’oferir els serveis presencials en condicions de confiança i seguretat per a tothom davant la COVID-19.

A les biblioteques:

  • Per tal de garantir la distància de seguretat, la cabuda de les sales de lectura és limitada. Cal registrar-se amb un codi QR per entrar i sortir de les biblioteques.
  • Has de dur la màscara posada en tot moment i utilitzar-la correctament.
  • Hi ha punts de desinfecció amb gel hidroalcohòlic, desinfectant i paper per si vols netejar personalment algun estri, equipament, espai o lloc de lectura. Posa’t també gel hidroalcohòlic abans i després de consultar els llibres de les prestatgeries i mantén la distància de seguretat amb altres persones que també ho facin.
  • Fem préstec de llibres, d’equipaments i d’ordinadors portàtils. A la web pots consultar la disponibilitat d’equips de les diferents biblioteques. A més del préstec ordinari, s’ha establert una modalitat de préstec de material tecnològic de llarga durada (ordinadors portàtils, mòdems USB i càmeres web), prèvia autorització del Vicerectorat d’Estudiants.

Recorda que la biblioteca t’ofereix també nombrosos serveis i recursos de forma no presencial a través de la web La biblioteca continua amb tu a casa.

Per mantenir-te actualitzat sobre els canvis i novetats de la biblioteca, consulta la nostra web, segueix les xarxes socials InstagramTwitter i Facebook i el blog de la biblioteca.

Per a més informació adreça’t al servei Deman@ la biblioteca respon.